Let's do it Romania! Becas

Let’s Do It, Romania! revine și anul acesta cu o nouă ediție de Ziua de Curățenie Națională care va avea loc pe 16 septembrie, alături de alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.
 
Voluntarii sunt invitați la curățenie să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune. Doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/
 
Sacii Mănușile necesare activității sunt puși la dispoziție de organizatori.
In aceasta locatie voluntarii au oportunitatea de a participa la un tur ghidat in zona, actiune sustinuta cu suportul SOS Parc Est si un etalaj fotografic.
Locaie: Cladirea Admistrativa dinspre fosta Pepiniera Becas

Rezultate Judetul Cluj

📌Amplă acțiune de ecologizare, azi la Huedin!
👉Zeci de voluntari s-au alăturat campaniei de curățenie generală organizată de Primăria Orașului Huedin.
🤗Felicitări voluntarilor, datorită lor avem un oraș mai curat!
 
Ziua Națională de Curățenie – a fost un succes la Turda!💪 Cu ajutorul a peste 250 de voluntari, am colectat circa 500 de saci plini cu deșeuri de pe malurile Arieșului.
Mulțumim colaboratorilor noștri dedicați: Domeniul Public Turda, Compania de Apă Arieș, Apele Române, Supercom, STADA, SVSU, Salina, ADI Cluj, DanDanTur și bineînțeles, elevilor și profesorilor din școlile turdene. Acțiuni ca aceasta ne reamintesc că împreună putem face mediul nostru mai curat și mai frumos. 🌍💚

Link-uri Utile