Hai să ne strângem un milion la curățenie. Pe 15 septembrie.

Pe 15 septembrie va fi World Cleanup Day, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie.
Hai și tu pe 15 septembrie la cea de-a 6-a Zi de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania! Ne propunem o nebunie – cum ar fi să mobilizăm 1 milion de români la curățenie în toată țara, într-o singură zi? Let`s Do It!
Înscrie-te aici alaturi de prietenii tăi: http://bit.ly/2w5xdQE
Unde facem curat:
– vom avea zone cu deseuri in fiecare judet, pe care le poti afla la punctele de inregistrare, in dimineata de 15 septembrie.
Lista punctelor de inregistrare e disponibila aici – https://membership.letsdoitromania.ro/registration-points
Cum poti sustine Let’s Do It, Romania! până pe 15 septembrie?
***Susține o echipă de 5 voluntari printr-un sms cu textul “LDIR” în valoare de 5 euro fără TVA la 7473.
***Cumpără-ți tricoul de Doer sau alte obiecte personalizate de pe magazinul online disponibil pe letsdoitromania.ro!
***Dă mesajul mai departe în social media și invită-ți prietenii la event!
 
Cu cine facem Ziua de Curățenie Națională?
Împreună cu rețeaua națională din cele 41 de județe, care cuprinde 200 de voluntari și…cu TINE!
Și pentru că proiectele mari necesită sprijin pe măsură, Kaufland Romania este partenerul principal al Zilei de Curățenie Naționale, iar 50 de alte companii susțin inițiativa.
Parteneri instituționali: Ministerul Mediului, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Turismului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Jandarmeria Română, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România.
La nivelul societății civile, 56 de organizații neguvernamentale și grupuri civice din România, reunind zeci de mii de copii, tineri și adulți implicați și sute de mii de beneficiari și-au asumat împreună susținerea Zilei de Curățenie Națională, prin memorandumul semnat în luna iulie.
Ne vedem la Ziua de Curățenie Națională?
Înscrie-te aici: http://bit.ly/2w5xdQE
Dacă ai o întrebare despre ziua acțiunii, poți suna la call center disponibil între 9-18: 0376 611 418.
Let`s Do It, TOGETHER!

Rezultate Judetul Cluj

Ziua de curatenie in Turda a fost o zi de sarbatoare pentru ca am avut o expozitie creativa cu obiecte din materiale colectate ce se pot duce la reciclat , dansuri, jocuri, lectii de sanatate orala si constientizare asupra efectelor nocive ale deseurilor asupra sanatatii umane.
In ritm de dans cu zambetul pe buze si veseli alaturi de personajele animate preferate am participat la razboiul declarat gunoaielor si deseurilor. Peste 1500 voluntari sau înarmat cu mănuși și saci să curete deseurile din zonele critice ale orasului.
Ne bucuram pentru numarul mare de voluntari, suntem siguri ca implicarea constanta a fiecaruia face diferența si generatiile viitoare pot trai mai sanatos.
Multumim domnului primar Matei Cristian, colegei noastre Camelia Mic, Centrul Ratiu pentru Democratie, Asociatia Rotaract Turda, Asociatia Curatenie in Turda, elevilor, sportivilor, cadrelor didactice si localnicilor pentru comportamentul faţă de mediul înconjurător.
 
Laura, albinuta de la Gherla, mereu gata sa te ajute a facut o treaba foarte buna! Ne bucuram pentru #oameniifaini #natura ❤ #Hayak ➡️ #LimonadăPentruToți #Jandarmeria #primarie #penitenciarulGherla #BikeAcademy si bineinteles ne bucuram ca ploaia torentiala nu v-a speriat si ati reusit sa curatati deseurile.
Va multumim!
Multumim Politiei locale Huedin si tuturor celor care au contribuit la mobilizarea voluntarilor pentru curatarea deseurilor din imprejurimile orasului.
Ne-am bucurat sa ne unim pentru aceasta cauza alaturi de oameni prietenosi cu natura.
“Obiective turistice” au fost si la DEJ, pe 15 septembrie acestea au fost adunate de voluntari iubitori de natura, Multumim domnului inginer Pop Emil si colegei noastre Tunde Szekely, natura a zambit datorita voua si tuturor celor prezenti!
Ne-am adunat si organizat!
Toți în servicul naturii, ne-am Inregistrat, instruit si echipat si am plecat l-a curatat.
In teren, aspectul inestetic al deseurilor ne-a socat iar gandul ca afecteaza mediul inconjurator ne-a intristat…
Cu siguranta spiritul civic este o calitate pe care o avem fără să conștientizam, pentru ca soldați, polițiști jandarmi, elevi, salvamontiști, localnici, prin propria voința s-au unit pentru o cauza comună, curatarea deseurilor intr-o singura zi.
Ne înclinăm!
Eforturi s-au facut si se tot fac, prin urmare , ar fi potrivit ca fiecare din noi să arate respect mamei Pământ si sa depuna efort ca ziua de curatenie sa fie in fiecare zi!
Parcul Est, o altă locație ce avea nevoie de o “mâna” de ajutor și ne-am clasificat! Am găsit multă vegetație multe deșeuri și gunoaie… Alături de parteneri, voluntari, utilaje, ne-am străduit și am curățat. Toată zona verde și lacurile arată mult mai primitor acum. Ne-am bucura să rămână curat și bineînțeles să îl încadrăm împreună în cel mai vizitat parc al Clujului
Ne-am impartasit entuziasmul, zambetul, emotia, prietenia, ne-am bucurat de ploaia venita si de povestile de la ceaunul pregatit de Roata Faget .Oamenii harnici si seriosi au facut sa se intample Ziua de curatenie 2018, impreuna am curatat Drumul Sfantul Ioan si Fagetul Clujului zona cartata anterior de echipa Let’s do it Cluj! Va multumim si aplaudam!
Ziua de curățenie in Hoia Cluj 🙂
Alături de noi in Hoia GNM , CJC, ADI EcoMetropolitan , APM, Bosch, Delonghi.
Mulțumim.
 
Felicitări tuturor celor implicați in Ziua de Curățenie
In județul Cluj , intr-o singura zi, Aproximativ 12000 voluntari , 13000 saci cu deseuri
Puterea exemplului!

Link-uri Utile