Let’s do It România! Cluj 2021

In data de 18 septembrie se organizeaza ziua nationala a curatenie. Ce inseamna asta? Facem curat in natura 🙂 🐶
 
Cum particip la eveiment?
Pasul 1
Inscriete ca voluntar pe link-ul:
https://membership.letsdoitromania.ro/access/signup/
Pasul 2
Ia cu tine un sac, manusi si cand iesi la plimbare cu biciclete, prin parc colecteaza deseurile si aruncale in primul cos de gunoi.
Pasul 3
In cazul in care doresti sa te alaturi voluntarilor in mediul online acceseaza link-ul:
https://teams.live.com/meet/94929978367375
Pasul 4
In cazul in care gasesti deseuri periculoase ex: medicale te rog sa ne contactezi pe linkul de mai sus iar noi vom contacta autoritatile.
 
Impreuna pentru o tara mai curata! Hai si tu langa cei 1.9 milioane de voluntari.

 

Rezultate Judetul Cluj

18 Septembrie 2021 a fost o zi cu ceata, ploaie soare 🌞și curcubeu 🌈 la Maguri-Racatau, Cluj🌲
Aproximativ 100 voluntari au fost implicați in activitatea de curățenie Let’s do It România! Și au reușit sa colecteze cca 30 mc deseuri din spectaculoasa zona Montană.
Evenimentul din acest an a fost o continuare a activității din 2019 când situația era mai complicata din punctul de vederea a deșeurilor aflate in natura. Se văd îmbunătățiri in zona si asta înseamnă ca activități noastre fac sens in timp.
Mulțumim pe aceasta cale tuturor voluntarilor, partenerilor care au susținut cu cele necesare realizarea acestei acțiuni Bosch Romania ,Cesarom , DEEP SERV, Emerson Cluj ,Decathlon Cluj (Cluj) , Omniasig si autorităților care au fost alături de noi atât in timpul pregatirilor cât si la eveniment.
🤗🌲☘️🌳🌺🐶🐛
O nouă campanie de ecologizare, în colaborare cu Let’s Do It, Romania!, încheiată cu succes. 😍
Începând cu ora 9:00, peste 150 de voluntari au acționat în trei locații ale orașului pentru colectarea selectivă a deșeurilor.
➡Băi Sărate, zona ștrandului
➡Malul drept și stâng al râului Arieș
➡strada Câmpia Cristișului unde echipele de la Domeniul Public au salubrizat o zonă plină de deșeuri cu buldoexcavatorul.
Până la ora 11:00, s-au strâns peste 230 de saci cu deșeuri menajere și saci cu peturi și doze de aluminiu.
Mulțumim voluntarilor de la Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Transport Urban Public, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Domeniul Public, Direcția de Asistență Socială, Apele Române, Batalionul 814 Tancuri “Mihai Voda”, Casa Colecțiilor, Teatrul Național Aureliu Manea, Muzeul de Istorie, Potaissa Art, Supercom SA, organizația AMoS ED and Da Vinci, Colegiul Tehnic, Prival, Detașamentul de Pompieri Turda și Sticla Arieșul Turda.

Link-uri Utile